Tjenester

Publiseringsløsninger

CxR bruker et rammeverk for publiseringsløsninger som på en lettvint måte lar oss utvikle nye nettsteder med varierende grad av publiseringsmuligheter. Systemet vi bruker er WordPress, verdens største publiseringsløsning, med et utall av plugins og muligheter.

Programmering

CxR bruker sine eksterne partnere til å lage sine løsninger ved behov. Vi har også erfaring med utvikling av andre typer systemer, både for Linux og Windows plattform, samt kryssplattform løsninger.

Webdesign

CxR har lang erfaring i å tilrettelegge nettsteder på en hensiktsmessig måte slik at brukerne får best mulig utbytte. Med «brukerne» mener vi både de besøkende og de som skal vedlikeholde nettstedet.

Webhotell og epost

For å publisere et nettsted trenger man et webhotell. Har du allerede et webhotell kan det brukes videre med våre løsninger. Trenger du å opprette et nytt tilbyr vi stabile webhotell til en rimelig pris.

Vi hjelper også til med registrering av domenenavn. Trenger du ikke eget domenenavn tilbyr vi subdomener under vårt eget domenenavn. Adressen din blir da dittnavn.cxr.no.

Rådgivning

CxR har lang erfaring fra fra forskjellige it-prosjekter og vi kan tilby konsulenttjenester innenfor en rekke områder.